bagaimana kami boleh kembangkan bisnes anDA?

Servis Copywriting

Bagaimana Untuk Tambat Hati Pelanggan Anda Melalui Ayat ‘Copywriting’ Dan Konten Yang Padu Lagi Berkesan?

Kami Boleh Bantu Hasilkan Ayat-Ayat Pemasaran Yang “MELELEH LAGI PADU” Untuk Syarikat Dan Bisnes Anda. InsyaAllah boleh meningkatkan JENAMA dan SALES ANDA!

Antara Klien Kami

Pakej Servis Copywriting

Ayat Iklan FB ADS

RM150

/ 1 Ayat

Ayat Fb Ads adalah ayat yang dibina khusus dalam pengiklanan Facebook terutamanya pengiklanan berbayar. Tujuannya adalah untuk menukar prospek kepada pembeli

Ayat Salesletter

RM550

/Salesletter

Salesletter atau surat jualan adalah satu penulisan di laman web jualan yang khusus untuk menjual. Kaedah penulisan pula adalah kepada seni menjual yang menangkap emosi pelanggan

ayat email follow-up

RM50

/ Email

Email follow up adalah beberapa siri email yang dihantar kepada pelanggan secara berkala atau automatik. Sistem automatik ini menggunakan sistem autoresponder dan dihantar mengikut ketetapan hari

Ayat artikel blog

RM150

/ 1 Artikel

Ayat yang dibina untuk artikel dan artikel ini diletakkan di dalam blog. Blog adalah sejenis laman web yang digunakan untuk meletakkan hasil-hasil tulisan dengan tujuan memberi konten beguna kepada pelawat/prospek.

Ayat website korporat

RM450

/website korporat

Ayat yang dibina untuk website korporat. Khusus untuk membina ‘engagement’ degnan pelanggan korporat, membina imej & kredibiliti syarikat serta mengukuhkan jenama produk.

kenapa dapatkan servis copywriting daripada kami?

Segalanya Yang Terbaik Untuk Pelanggan Kami

0 K+
Active Users
0 K+
Total Download
0 +
Fitness Videos
0 +
Diet Menus

Kenapa Perlu Copywriting Memukau?

Mesej Berkesan

Anda tidak perlu untuk menyampaikan mesej jualan anda berkali-kali. Cukup dengan 1 ayat copwywriting memukau boleh disampaikan kepada beribu pembaca secara serentak.

Pengaruh Emosi

Kaedah penulisan copywriting memukau boleh mempengaruhi emosi pembaca sehingga mereka bersedia untuk membeli tanpa ragu-ragu.

Engagement

Ayat yang digunakan mampu membina 'engagement' antara pembaca atau pembeli dan seterusnya meningkat kepercayaan mereka untuk membeli produk atau mengambil sevis anda.

Meningkatkan Jualan

Copywriting yang menarik dapat meningkatkan kadar 'Conversion' dan jualan. Ia membantu meyakinkan pembaca untuk membuat pembelian atau mengambil tindakan.

TESTIMONIALS

Apa Klien Kata Tentang Kami...

INIGN BERKERJASAMA DENGAN KAMI?

Ingin Menjadi Sebahagian Daripada Case Study Kami? Jom Hubungi Kami!

Jangan berlengah lagi. Anda telah temui  website yang betul untuk kembangkan bisnes anda. Biar kami  uruskan untuk anda!